Zinkwerk

Bij zinkwerk is een deskundig oog belangrijk. Daar hoeft u bij Boonstra Dakbedekkingen niet over in te zitten, dat bezitten we! Bij de bouw of renovatie van een pand kunt u daarom met een gerust hart gebruikmaken van de kennis en kunde van Boonstra Dakbedekkingen en het sterke materiaal van ons zinkwerk.

De vele voordelen van zinkwerk

Zijn uw dakgoten aan vervanging toe? Kies dan voor de vele voordelen van zinkwerk. Wanneer zinkwerk op de juiste wijze aangebracht wordt, heeft u er geen omkijken meer naar. Zink is een onderhoudsvriendelijk materiaal met een langere levensduur dan andere materialen voor dakgoten: gemiddeld maar liefst 25 jaar! Het is bovendien 100% recyclebaar en past bij vrijwel iedere stijl woning. Met de juiste gereedschappen en materialen zorgen wij voor een professionele bevestiging van uw zinkwerk.

Zink is gemakkelijk te bewerken en daardoor ook voor andere dak- en wandtoepassingen te gebruiken. Denk aan stijlvolle zinken daken, duurzame met zink beklede dakkapellen en bijzondere gevelbekleding of regenpijpen. Zinken bekleding kan bestaan uit een felssysteem, roevensysteem, plankprofielen en losanges en kan standaard, gepatineerd of in een kleur geleverd worden. Op deze manier kunt u het zinkwerk helemaal naar uw smaak aanpassen.

Vrijblijvende offerte

Informeer gerust naar de mogelijkheden in zinkwerk van Boonstra Dakbedekkingen. We kunnen u precies vertellen wat er bij uw woning mogelijk is en vrijblijvend een offerte op maat maken. Is uw dak aan renovatie toe? Het zinkwerk vervangen maakt de metamorfose compleet en zorgt ervoor dat de levensduur van uw dak flink verlengd wordt!

Meer informatie Contact opnemen

Wij werken samen met

Ervaren specialisten

Onze ervaren specialisten nemen de complete zorg uit handen! Van advies, inspectie, renovatie tot realisatie.

Eigen storingsdienst

Problemen in het weekend of in de avond? Met onze eigen storingsdienst staan we 24/7 voor u klaar.

Kwaliteit

Door onze hoogwaardige producten te combineren met jarenlange ervaring is kwaliteit gewaarborgd.