Dakrenovatie

Wanneer uw dak aan renovatie toe is, is het verstandig om niet te lang te wachten. Uw dak beschermt letterlijk uw huis en haard en als daar gebreken aan zijn, kan dat voor heel wat problemen zorgen. Uw dak kan aangetast worden, met alle gevolgen van dien. Lees daarom snel verder en ontdek wat Boonstra Dakbedekkingen voor u kan betekenen.

Wanneer is uw dak aan renovatie toe?

Vaak merkt u het zelf al als uw dak bijna aan renovatie toe is, door kleine gebreken als scheurtjes in de dakbedekking. En uiteraard als u last heeft van schimmel, vocht of lekkages in huis. Doet u hier niets aan, dan worden de problemen alleen maar groter, en de kosten ook!

Na een dakinspectie van Boonstra Dakbedekkingen weet u zeker of dakrenovatie noodzakelijk is. We kijken daarbij niet alleen naar de staat van uw dak, maar ook naar de staat van de dakconstructie onder uw dak. Vervolgens geven we u eerlijk advies over de in onze ogen meest geschikte oplossing voor uw dak. Uw dak renoveren is een ingrijpende klus, maar dankzij de kennis en kunde van Boonstra Dakbedekkingen hoeft u hier geen moment wakker van te liggen.

Meer informatie

U kunt zowel voor de renovatie van een plat dak als van een hellend dak bij ons terecht. Uiteraard heeft u volledige garantie op uw gerenoveerde dak en dankzij een heldere offerte vooraf komt u niet voor verrassingen te staan! Wilt u graag meer informatie of direct een afspraak inplannen voor dakinspectie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie Contact opnemen

Wij werken samen met

Ervaren specialisten

Onze ervaren specialisten nemen de complete zorg uit handen! Van advies, inspectie, renovatie tot realisatie.

Eigen storingsdienst

Problemen in het weekend of in de avond? Met onze eigen storingsdienst staan we 24/7 voor u klaar.

Kwaliteit

Door onze hoogwaardige producten te combineren met jarenlange ervaring is kwaliteit gewaarborgd.