Dakbedekking

Voor uw dak wilt u enkel de beste kwaliteit, dat begrijpen we bij Boonstra Dakbedekkingen. Dankzij materialen die vele jaren meegaan en onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een goed eindresultaat, waar u jarenlang probleemloos van kunt genieten. Wij werken enkel met 100% recyclebare, KOMO-gecertificeerde producten die voldoen aan de eisen die in het Besluit Bodemkwaliteit gesteld zijn. U kunt bij ons terecht voor het renoveren, repareren en vernieuwen van alle soorten dakbedekking.

Legio mogelijkheden

Bij Boonstra Dakbedekkingen hebben we legio mogelijkheden voor uw dak. Denk aan diverse uitvoeringen en afwerkingen, zoals bitumen, EPDM, koper, lood, leien, PVC, singles en zink. Ook voor de afwerking van de toplaag zijn er legio mogelijkheden, waaronder traditionele bezanding, natuurlijke leislag in diverse kleuren, diamond black en zwart granulaat. Duurzaam waterdicht en goed bestand tegen gebruiksbelastingen en externe invloeden!

Wat betreft onze dakbanen kunt u ook kiezen uit een aantal opties. Wilt u deze als eenlaags of tweelaags systeem toegepast laten worden, mechanisch laten bevestigen of losliggend met ballast? Wat onze dakbanen in ieder geval kenmerkt is dat ze geschikt zijn voor elk type dak en dakbedekkingsysteem, dat ze bestaan uit gemodificeerde bitumineuze toplagen, dat ze stormvast en duurzaam zijn en dat ze uitgebreid getest zijn op begaanbaarheid. Met een levensduur van minstens 25 jaar bent u dus verzekerd van duurzame kwaliteitsproducten!

Meer informatie

We vertellen u graag hoe wij bij Boonstra Dakbedekkingen te werk gaan. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Meer informatie Contact opnemen

Wij werken samen met

Ervaren specialisten

Onze ervaren specialisten nemen de complete zorg uit handen! Van advies, inspectie, renovatie tot realisatie.

Eigen storingsdienst

Problemen in het weekend of in de avond? Met onze eigen storingsdienst staan we 24/7 voor u klaar.

Kwaliteit

Door onze hoogwaardige producten te combineren met jarenlange ervaring is kwaliteit gewaarborgd.