Inspectie

Voordat wij aan de slag gaan met uw dak, komen wij altijd bij u thuis langs om de situatie ter plaatse te bekijken en een dakinspectie uit te voeren. Daarbij beoordelen we niet alleen de staat van uw dak, van het dakleer of de dakpannen, maar ook de staat van de constructie onder uw dak, zoals de panlatten, en de staat van een eventueel aanwezige schoorsteen.

Voor wie en wanneer is onze dakinspectie bedoeld?

De dakinspectie voeren wij zowel uit bij particulieren als bedrijven en op zowel platte als hellende daken. Uiteraard vertellen wij u na afloop direct over onze bevindingen. Na een inspectie door Boonstra Dakbedekkingen weet u precies hoe het met uw dak gesteld is en wat de meest verstandige vervolgstappen zijn.

Veel van onze klanten kiezen voor een jaarlijks terugkerende dakinspectie, in combinatie met dakonderhoud. Op deze manier kunnen veel problemen voorkomen worden. Populaire maanden voor een dakinspectie zijn maart en april, aan het einde van de winter. Uw dak heeft namelijk veel te lijden onder vorst en wind. Maar ook de warmte van de zon kan scheurtjes in dakpannen veroorzaken. U kunt er dus ook juist voor kiezen om een dakinspectie na de zomer uit te laten voeren, zodat u voorbereid bent op de hevige weersinvloeden van de herfst en winter.

Maak een afspraak

Voordat wij tot reparatie of renovatie overgaan, zullen wij altijd een dakinspectie uitvoeren, zodat we zeker weten dat dat de meest geschikte oplossing is. Bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende dakinspectie of neem contact met ons op voor meer informatie

Meer informatie Contact opnemen.

Wij werken samen met

Ervaren specialisten

Onze ervaren specialisten nemen de complete zorg uit handen! Van advies, inspectie, renovatie tot realisatie.

Eigen storingsdienst

Problemen in het weekend of in de avond? Met onze eigen storingsdienst staan we 24/7 voor u klaar.

Kwaliteit

Door onze hoogwaardige producten te combineren met jarenlange ervaring is kwaliteit gewaarborgd.